INFO

ee6785_ceb4b4726cd5470cb8392a43c63f6c53

INTRO:

Godt så! Efter at ha spillet og spillet i gu’ve hvor mange år med folk ude og inde igen. Så er vi endt på samme hylde. Og må jeg ha lov at sige….DET ER VORES HYLDE. Vi spiller Thin Lizzy og elsker det. Lizzy er rock med stort R !!!

 

BESKRIVELSE – BEEN BUSY:

Been Busy har gennem tiden spillet meget forskelligt musik, men er af naturlige årsager altid vendt tilbage til udgangspunktet , nemlig Thin Lizzy.
Det er der en helt klar grund til, nemlig at alle medlemmer i bandet har en kæmpe forkærlighed for det legendariske rockband. Thin Lizzy, der blev dannet af Phill Lynott Eric Bell og Brian Downey, 1969 i Dublin, Irland.

 

INFO OM Thin Lizzy:
Thin Lizzy var det første irske rockband, der fik succes i Amerika, og ikke uden grund…
Musikken, der blev pakket ind i hvinende guitarer med en bankende rytmesektion, var sammen med Phill Lynott´s karimatiske stemme nyskabende, og er netop grunden til at Been Busy ikke andet end kan elske dette band.

 

Men deres store succes tog hårdt på især Eric Bell og som følge af succesen med “Whiskey In The Jar” smed han bogstaveligt talt guitaren fra sig på scenen i 1973 og sagde stop.
Men intet var så skidt, at det ikke var godt for noget. Ind på scenen kom Scott Gorham og Brian Robertson på guitarer, og nærmest ved et tilfælde under optagelse i studiet, opfandt de den lyd, som kom til at kendetegne det irske rockband, nemlig deres tostemmige leadguitar-lyd.

Thin Lizzy har gennem tiden haft flere af de helt store guitarister bl,a Snowy White, der også er kendt fra Pink Floyd og den ukronede blues-konge Gary Moore. Bandet nåede at udgive 13 studiealbums – et uheldigt tal for et uheldigt band. Den hårde livsstil tog hårdt på især Phil Lynott, som døde den 4.januar 1986 i en alder af blot 36 år.

 

OUTRO:

Been Busy lever og ånder i musikken for Thin Lizzy, og rigtige mange påstår, at de er Danmarks absolut bedste Thin Lizzy coverband efter at have oplevet Been Busy´s hæsblæsende shows, der bliver leveret tro mod det originale og legendariske Thin Lizzy.

Oplev alle de store hits: ”Whiskey In The Jar”, ”The Boys Are Back In Town”, “JailBreak, ”Still In Love With You” og mange flere af de store klassikere spillet med den ægte Thin Lizzy-sound.